Jätteenkäsittely - Kouvola, Kotka, Hamina

Oikein tehty jätteenkäsittely säästää ympäristöä ja kustannuksia

Kaikessa jätteenkäsittelyyn liittyvässä toiminnassa on tavoitteena varmistaa, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän. Jätteiden lajittelulla, kuljetuksella ja hyötykäytöllä vähennetään kaatopaikalle päätyvän jätteen märää. Näin säästetään luonnonvaroja ja vähennetään kaatopaikkojen aiheuttamia ongelmia. Oikein toteutettu jätteenkäsittely edistää myös terveyttä ja säästää kustannuksia.

Me Jätehuolto E. Parkkisella tarjoamme turvalliset ja laadukkaat puitteet jätteenkäsittelyyn aina asianmukaisista keräysvälineistä kuljetuksiin sekä jäteneuvontaan saakka.

Jäteneuvontaa ja helppoa jätteenkäsittelyä

Jätehuolto alkaa jätteiden lajittelupisteessä, jossa kukin jäte lajitellaan sille kuuluvaan astiaan. Esimerkiksi seka-, bio- ja metallijätteelle on omat astiansa, samoin energiajätteelle ja lasille. Jätteen syntypaikalla tehtävä lajittelu on tehokkaampaa ja taloudellisempaa kuin myöhemmässä vaiheessa suoritettava lajittelu. Voit tutustua tarkemmin erilaisten jätteiden lajitteluun tästä.

Tavoitteemme on tehdä jätteiden lajittelu asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi. Astioissamme olevat värikoodit ja tarrat helpottavat käsittelyä, ja meiltä saat myös jäteneuvontaa, jossa opastamme jätteiden oikeaoppisessa lajittelussa.

Huolelliseen jätteenkäsittelyyn kannatta panostaa. Puhdas luonto on yhteinen asiamme.

Ota yhteyttä ja kysy neuvoa!