Jätepuristimet - Kouvola ja lähikunnat

Jätepuristimilla tehokasta ja turvallista jätteenkäsittelyä

Jätehuolto E. Parkkinen vuokraa tai myy yritysten ja yhteisöjen käyttöön korkealaatuisia jätepuristimia. Jätepuristimilla jätteet saadaan puristettua tiiviisti kokoon, jolloin jätteiden kuljetus käy tehokkaasti ja taloudellisesti. Kun jäte tiivistetään jätteen syntypaikalla puristimen avulla, kuljetuksia ei tarvitse tehdä niin montaa kertaa.

Jätepuristimet asiakkaan tarpeiden ja kohteen mukaan

Suunnittelemme jätepuristimet asiakaskohtaisesti käyttökohteen ja tarpeen mukaan. Puristimet toimitetaan erilaisilla ratkaisuilla, kuten varustettuina hajunpoistolaitteistolla, astiantyhjennyskipillä tai erilaisilla käytön vaatimilla täyttöaukoilla. Jokainen asiakas löytää meiltä tarpeisiinsa sopivat, helppokäyttöiset puristimet - oli kyse sitten liikekiinteistöistä, rakennustyömaista tai suuremmista asuinkiinteistöistä.

Jätepuristimet ovat kätevä tapa myös säilyttää kerätyt jätteet siististi ja paloturvallisesti. Puristimiin voidaan kerätä puristintyypin mukaan erilaista jätettä aina sekajätteestä energiajätteeseen, keräyspaperiin, biojätteeseen ja jopa puuhun.

Ota yhteyttä ja kysy tarpeisiisi sopivaa puristinta!