Jätehuoltopalvelut Kymenlaaksoon ja lähikuntiin

Tarjoamme räätälöityjä jätehuoltopalveluita yrityksille ja yksityishenkilöille Kymenlaakson alueella ja lähikunnissa.

 

Jätehuolto E. Parkkisen avulla voit keventää ympäristökuormitusta ja säästää jätekustannuksissa. Ota yhteyttä tiimiimme ja pyydä maksuton tarjous.

Kattavat jätehuoltopalvelut ympäristöystävälliseen ja kustannustehokkaaseen jätekeräykseen - Jätehuolto E. Parkkinen Oy

Jätehuolto E. Parkkinen Oy on tarjonnut monipuolisia jätehuoltopalveluita ammattitaidolla jo vuodesta 1983. Palvelemme Kymenlaakson ja lähikuntien alueella, muun muassa sekä Lapinjärvellä Uudenmaan alueella ja Iitissä Päijät-Hämeessä. Panostamme ympäristöystävälliseen toimintaan ja kustannustehokkaaseen jätekeräykseen, jotta voimme keventää ympäristökuormitusta samalla säästäen asiakkaidemme jätekustannuksissa.

Tarjoamme laajan valikoiman jätekeräyspalveluita, kuten biojätteen, sekajätteen, paperin, pahvin, kartongin, pienmetallin, lasin, energiajätteen ja sesonkijätteiden keräystä. Palveluissamme on mukana tarvekartoitus, jotta voimme tarjota kokonaisvaltaista jätehuoltoa, joka vastaa asiakkaidemme tarpeita. Kattava ammattitaitomme ja monipuolinen kalustomme takaavat, että jätehuoltomme on laadukasta ja luotettavaa. Valitessasi Jätehuolto E. Parkkinen Oy:n, saat ammattitaitoista palvelua toimijalta, joka on toiminut alalla jo vuosikymmenten ajan.

Monipuoliset jätehuollon palvelut

Jätehuollon lisäksi saat meiltä vaihtolavat, jäteastiat, jätepuristimet ja muut tarvikkeet jätehuoltoon. Lue lisää palveluistamme ja ota meihin yhteyttä.