Vaihtolavat jätteenkuljetukseen Kymenlaaksoon ja lähialueille

Jätehuolto E. Parkkinen Oy tarjoaa jätteenkuljetusratkaisuja Kymenlaakson alueella ja lähikunnissa. Meillä on laaja valikoima vaihtolavoja, jotka mahdollistavat suurempien jäte-erien keräämisen ja kuljettamisen. Valikoimaamme kuuluu yli 150 vaihtolavaa, joiden koot vaihtelevat 15–42 kuution välillä. Osa vaihtolavoista on varustettu nostolenkeillä, kansilla ja väliseinillä.

 

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaiseen tarpeeseen etsit vaihtolavaa. Laajasta valikoimastamme löytyy varmasti vaihtolava sinunkin urakkaasi.

Jätehuoltoa vuodesta 1983

Me Jätehuolto E. Parkkinen Oy:ssä ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on erilaisia jätehuollon tarpeita. Siksi tarjoamme kattavan tarvekartoituksen, jonka avulla voimme suunnitella kokonaisvaltaisen jätehuoltoratkaisun juuri sinun tarpeisiisi. Voit luottaa siihen, että käytössämme on monipuolinen ja nykyaikainen kalusto, joka takaa tehokkaan ja luotettavan palvelun aina jätteen keräyksestä sen asianmukaiseen käsittelyyn asti.

Jätehuolto

Monipuoliset jätehuoltoratkaisut

Vaihtolavojen lisäksi saat meiltä erilaiset jäteastiat, jätepuristimet sekä jätekontit. Lue lisää sivuiltamme tai ota meihin yhteyttä. Kerromme mielellämme lisää palveluistamme! Jätehuolto E. Parkkinen Oy tarjoaa laajan valikoiman jätehuoltopalveluita Kymenlaakson ja lähikuntien alueella. Ota yhteyttä kokeneeseen tiimiimme ja pyydä tarjous tarvitsemistasi palveluista!